Ohhoh, kuukausiko on mennyt, kun edellisen kerran olen päivittänyt. Onkohan tässä enää mitään järkeä... Mutta minkäs teet, kun käsitöitä ei valmistu ja muusta en keksi/jaksa kirjoittaa. Nyt on kuitenkin parit sukat valmistuneet ja omistajilleen toimitettu, joten nyt voi kuvatkin julkaista.

3,5-vuotiaalle pojalle. Seiskaveikasta, enpä harmi vaan muistanut punnita. Ihan hyödyllistä olis langankulutuksiakin kyllä seurata ja merkitä ylös, mutta kun on sama pää kesät talvet ja joka vuosi, niin ei voi mitään. Tarkoitus oli terät tehdä kokonaan sinisellä, mutta se loppui. Saajansa mielestä sukat olivat kuitenkin hienot ja hän kuulemma tykkäsi niistä tosi paljon.

Nämä ei sitten ole Jussi-sukat, vaan Alma-sukat. Idea on lähtöisin Ulla-neuleen ohjeesta, mutta lankana 7 veljestä. Kummityttö 1v ja kohta 5kk, ei osannut juuri muuten kommentoida, sanoi vain "ukka". Ja reppana ei meinannut päästä puulattialla eteenpäin, kun sukat luistivat. Onneksi kummitytön kotona onkin aina niin lämmintä, ettei sisällä tarvi villasukkia. Vaikka voisi kai niihin tehdä jonkinlaisen jarrupohjallisen :D