Mulla saattaa kädet mennä joskus ihan jäähän sisälläkin. Joten päätin tehdä asialle jotain: kämmekkäät. On mulla sellaset kyllä entuudestaankin, mutta missä lienevät. Joten tein uudet:

Ohjeena Nukkumaijan ranteenlämmittimet, Ulla 01/08 ja lankana 7 veljestä Marttojen juhlavuoden erikoisväri. Siis ihanainen väri ja näyttää kuvassa jopa melkein oikealta, koska keksin muokata väriä kuvankäsittelyllä. Tuotahan on saatavilla vain siwoissa, valintataloissa ja euromarketeissa. Harvoin tulee noissa missään käytyä, mutta satuttiinpa tässä jokin aika sitten asioimaan hätävarasiwassa(=auki aina ja klo 23 asti) ja siellä oli kolme kerää noita erikoisvärejä. Toinen on sellanen jännä punainen. Ja vieläpä aika edullisesti. Joten ostin kerän molempia, yksi kerä sinne siis enää jäi. Nopeasti olivat menneet, käsittääkseni helmikuussa nuo on kauppoihin tulleet ja silloin oli helmikuun alkupuolisko.

Neuloin noista pidemmät kuin ohjeessa ja ehkä hieman liiankin pitkät. Ja lisäksi päättelin liian tiukasti, joten yläreuna kiristää. Ehkä jaksan sen joskus korjata, ehkä en... Mutta eipähän ainakaan tarvi palella enää!