Eilen pidin opinnäyteseminaarin ja tein kypsyysnäytteen. Etenkin seminaari meni oikein hyvin ja kypsyysnäytekin varmasti heittämällä läpi. Eli jipii!

Mutta tänään ei kaikki mennyt niin putkeen. Jäin eilen siis yöksi Ouluun, ajattelin näin saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Siis välttää edestakaista ajelua Raahen ja Oulun välillä. Ja ideana siis se, että menisin tänään ympäristökeskukseen tulostamaan opparin ja veisin sen samantien kansitettavaksi sekä irtolehtiversiot koululle. No meninkin tulostamaan ja sain lopulta kaikki 6kpl*71s = 426 sivua tulostettua kunnialla, vaikka tietenkin sen piti välillä vähän vastustaa. Läksin sitten viemään niitä sitomoon. Joka oli: KIINNI! Syyslomalla juuri tämän ja huomisen päivän, avoinna taas maanantaina. Keljutti. Olin siis toisaalta ollut turhaan yötä Oulussa. Eipä siinä, mukava oli ollakin, mutta kun minua olisi tarvittu täällä kotopuolessakin toimittamaan yhtä asiaa, jonka vuoksi Jari nyt sitten joutui lintsaamaan pari tuntia töistä. Omaa itsekkyyttäni jäin silti Ouluun, mutta nyt tietysti vähän harmittaa. Mutta eipä tuota olisi voinut tietää, en mitenkään voi nähdä sitä pikkuruista lappua sitomon ovessa tänne asti eikä esim. nettisivuilla kerrota mitään. Sielä sentään kävin pari päivää sitten, jolloin olisin tuon tiedon varmaan huomannut, jos se olisi siellä ollut. Mutta minkäs tälle enää voi. Ensi viikolla sitten uudestan. Käynpä sitten samalla vaikka Oulussa ostoksilla, niin tulee lisähyötyä sillekin reissulle.

Ja kaiken muun kurjuuden lisäksi olin tuolloin hyvinhyvin nälkäinen. Nyt olen vastaavasti hyvinhyvin täynnä. Uusi ravintola tuli testattua, italialainen Toscana. Onneksi siellä oli lounasaika peräti kolmeen saakka, niin pääsin vähän halvemmalla. Ihan mukavan oloinen paikka, annoksen valinta olisi voinut kyllä sattua paremmin. Kokeilin tortellineja eli sellaista täytettyä pastaa. Ihan ok oli, ei mitään erikoista kuitenkaan. Mutta täyttävää ainakin. En jaksanut syyä kaikkea ja nytkin, yli kahden tunnin jälkeen on ihan ähky.

Että tällaista tänään. Ei sinänsä mitään vakavaa, mutta harmittavaa silti.