...nimittäin ladattua kameran akun. Ja siellä virrattomassa kamerassa on muhinut kuva hirivittävän askarteluvimman kourissa väsätystä synttärikortista. Nyt se kuva siirtyi viimein koneelle ja vuodatukseen asti. Tässäpä se sitten olisi:
2054481.jpg
Mahdotonta ottaa hyvää kuvaa, jostain kohti aina heijastaa tuo salama. Muttamutta, tein tuon kortin jo varmaan kuukausi sitten odottelemaan serkun synttäreitä, jotka olivat viime viikolla. Tämän vuoksi siis kuva tulee vasta nyt, kun kortti on perillä saajallaan.

Kortti on tehty lähes kokonaan kierrätysmateriaaleista. Pohja on avokin työpaikan esitekansiosta saksittu (onko se sitten varsinaista kierrätystä, jos silpoo käyttökelpoisen kansion...), numerot on kahvipussia, paperi oli toiselta puolelta käytetty ihan tavallinen A4. Ja loput värmeet löytyi paremman puoliskon perhonsidontavälineiden joukosta. Niin, nuo perhosetkin... Ne ovat näet rintaliivien silikoniolkaimessa olleita koristeita (älä Kaija oksenna, en ole niitä olkaimia ikinä käyttänyt :) ). Ja rintaliivin olkaimet olivat perhonsidontakamppeissa siitä syystä, että johonkin se ukkeli sitä silikonia sidontapuuhissaan tarvitsee. Tuo naru ei ole kierrätystavaraa, perhovermeistä sekin löytyi.

Sainpahan luomisen vimmaani tyydytettyä suunnilleen tyhjästä nyhjäisemällä =D