Tuossa otsikossapa on tiivistettynä eilisen tapahtumat =D Keitin tosiaan pähkinöitä, kun tein maapähkinäkeittoa. Ohje oli jossain viime vuoden Kauneus&Terveys -lehdessä. Muutoin voisin kirjoittaa sen tähän, mutta kun ei se niin mahdottoman herkullista ollut. Ihan ok kyllä, mutta tuskin teen uudelleen. Tänään söin uudelleen, kylmänä ja sillä tavalla se olikin parempaa.

Kulttuuriakin tuli eilen harrastettua. Kävin teatterissa katsomassa Suomen hevosen. Minun mielestä se oli hyvä. Voin suositella ainakin sellaisille, jotka ovat maatilalta kotoisin taikka muuten vaan edes jonkin verran kärryillä EU:n tuomista muutoksista. Tuli tässä mieleen, että viikon sisällä olen käynyt sekä leffassa että teatterissa. Ja molemmissa tapauksissa edellisestä kerrasta oli kolmisen vuotta aikaa. Kenties tsemppaan nyt kevään aikana, kun vielä Oulussa oleilen ja käyn vielä kerran teatterissa. Ja kesällä käydään Raahen Pekkateatterissa kattomassa Juokse lempesi edestä. Sitä esitettiin viime kesänäkin ja oli niin suosittu, että on ohjelmistossa taas ensi kesänä.

Nyt mulla on ihana vapaa iltapäivä, kun sain opparin suunnitelman ensimmäisen version jollakin lailla tehtyä ja se lähti opettajille arvosteltavaksi. Olipa pähkäilyä jo pelkän suunnitelman tekemisessä ja tiedän, että muokkaamista vielä tulee. Mutta tällä erää en pähkäile sitä sen enempää...vaan ehkäpä istun sohvalle ja teen Mooseksen pipon valmiiksi. Jari tulee sitten, kunhan ennättää. Huomenna käydään ehkä ulkona syömässä. Ja onpa minua houkuteltu juhlimaankin ja Jari oli ihan innossaan, kun kysyin sitä kuskiksi. Viikonloppuna voisin myös Jarin kameralla kuvata jotain käsitöitä, jotta sais tänne jotain nähtäville. Sitä odotellessa häivyn tästä höpisemästä :)