Lupasin laittaa kuvan taikabolerosta. Pidän lupaukseni, vaikka ei tästä bolerosta tainnut lopultakaan tulla eläjää, vaikka olen vääntänyt ja kääntänyt sitä ties miten päin.

(Huom! Kuva on otettu kylppärissä, seison wc-istuimen päällä. Tähän ratkaisuun päädyin monestakin syystä: a) olin yksin kotona ja kuva piti saada silti otettua just nyt, b) vessassa on ehkä paras valo ja c) seison pöntön päällä siksi, koska siten pystyn peilin kautta näkemään digikameran näytön ja kuvaan osuu heti kerralla se, mitä pitääkin. xD )

Ja jos sitten vaikka asiaan... Onhan tuossa toki hyvääkin, etenkin tuo lanka. Olen ihan ihastunut vihreään väriin nykyään ja tuo lanka on niiin nätin väristä (vaikka väri vaihtelee valon mukaan ja jossain valossa näyttää vähän ällöltä). Ja periaatteessa tuo bolero istuu edestä ihan kohtalaisesti, mutta toisaalta taas ei. Kiinnitin hakaneulalla ja kuvastahan näkee, miten hakaneula venyttää boleroa. Eli jotenkin se kiristää, jos on kiinni, mutta ei oikein toimi vaikka olisi auki. Ja takaa taas lörpöttää eikä istu laisinkaan (yritin kuvata itseäni takaa, mutta noissa olosuhteissa se ei onnistunut ja en sitten jaksanut alkaa kehitellä uutta kuvauspaikkaa sitä tarkoitusta varten). Oikeasti sen pitäisi olla siis suunnilleen tällainen. En sitten vaan oikein tajua, mikä tuossa minun tekeleessä mättää. Mutta onneksi oli sentään helppo tehdä, sillä purkuun se taitaa mennä... Hirvittää vaan, sillä pörröinen mohairlanka on kamalaa purettavaa. Mutta siten se tulee todennäköisesti kuitenkin käyttöön, eikä jää lojumaan kaapin perille. Mielessä on monta muuta ohjetta, joita voisin samalla langalla tehdä, joten se olkoot motivoijani purkutyöhön.

Ja lopuksi vielä maistiaisia tekeillä olevasta laukusta:

Ihanan muhkeaa ja nopeaa neuloa tuo mambo-lanka. Mutta mitään pikku tilpehööriä tuossa laukussa ei sitten voi säilyttää, kuvastakin huomaa, että suht harvaahan tuo neulos on. Vuorinhan siihen voi laittaa. Mutta sitäpä murehdimme vasta laukun joskus valmistuttua.