Nyt se on valmis tai onhan se ollut jo viime perjantaista asti. Nimittäin tämä neule, jonka tulevaa olomuotoa täällä blogissa aiemmin arvuuttelin. Slipoverihan siitä sitten tuli.

2018202.jpg
Jälleen joudun pahoittelemaan kuvan huonoa laatua. Itse kuvailin vitkalaukaisimella, kun halusin kuvan päivän valon aikaan. Tiedä sitten, olisiko tullut sittenkin parempi keinovalossa toisen kuvaamana. Mutta viis siitä ja takaisin asiaan.

Mallihan on Ulla 03/06:n Green Day. Lankana minulla oli Novitan Isoveli, jota kului ihan himpun alle 300g ja puikkoina pyöröpuikot nro 5. Ohjehan on yhden koon ohje, mutta koska käytin eri lankaa, tuli slipoverista pienempi. Ja hyvä niin, muuten olisi ollut liian suuri. Ehkä kokoa isommilla puikoilla olisi kuitenkin voinut tulla vielä parempi, tiedä häntä. Muuten tein ohjeen mukaan, mutta tein pidemmän. Itse asiassa, slipoveri oli jo melkein valmis, kun sitä sovittelin ja tulin todenneeksi, että liian lyhythän se on ja sen vuoksi tekee minusta ihan pötikän näköisen. Joten ei kun purkamaan ja tekemään lisää pituutta (siksi kesti näin kauan saada valmiiksi, muuten oli nopea ja mukava tehdä). Nyt on sitten ihan ok, ehkä sentin pari saisi vielä olla pidempi. Mutta eiköhän tuota tule käytettyä, olen kyllä ihan tyytyväinen. Yleensä kun mulla ei tollaset "isommat" työt onnistu laisinkaan.

Tässäpä vielä pari kuvaa sekä edestä että takaa.
2018164.jpg

2018167.jpg