Olemme kesän mittaan saaneet monia kivoja tupaantuliaislahjoja. Tässä muutama ihan ikuistettunakin.

1852736.jpg
Herkullinen täytekakku saatiin Jarin kotiväeltä. Jarin äitin ja nuorimman veljen yhteistyönä syntynyt kakku oli kyllä tosi hyvää!

1852709.jpg
Maria ja JP toivat tällaisen setin. Finlaysonin patakinnas ja kassi samaa sarjaa (kuvassa värit vääristyneet ja muutenkin näyttää omituisilta...) sekä kynttilöitä ja ihana itse tehty kortti. Tykkään tuosta kassista niin, että keksin väkiselläkin sille aina jotain käyttöä :)

1852714.jpg
Kummityttö perheineen lahjoittikin makoisan setin. Puisen tarjoittimen päälle aseteltuna kahvia ja teetä (Viisasten teetä, tietysti :) ) sekä suuret mukit, joista nauttia noita juomia. Kyytipojaksi suklaisia keksejä, tunnelmaa luomaan pari tuoksuvaa tuikkua. Ja tietysti servettejä, jotta saadaan suut puhtaaksi herkuttelun jälkeen. Tarjotinta ollaankin etsitty olohuoneeseen rahin päälle laitettavaksi, jotta siitä tulisi vähän "pöytämaisempi", joten tarpeeseen tuli tämäkin lahja. Ja keksit alkaa olla jo kadonnut parempiin suihin...

Muita lahjoja en ole kuvannut, mutta monenlaista ollaan saatu. Leipää ja suolaa ollaan saatu yllin kyllin, nehän ovat perinteinen lahja uuteen tupaan. Suolaa onkin nyt sitten monen vuoden tarpeiksi, leipää on kuitenkin pitänyt jo hankkia lisää :) Lisäksi ollaan saatu ainakin pyyhkeitä, viiniä, taulu, kukkia niin sisälle kuin uloskin sekä rahnaa. Paljon kivoja, käytännöllisiä ja hyödyllisiä lahjoja. Kiitos, minä tykkään! Ja mikä parasta, lahjojen antajat ovat käyneet meillä vieraisilla. Tulkaahan vastakin. Ja kuka ei ole vielä käynyt, sen on ainakin tultava :)