Uudet vaippahousut pikkuisimmalle kummitytölleni valmistui kai noin viikko sitten. Eilen kävin viemässä vaipan omistajalleen, joten nyt voin laittaa kuvan tännekin.

1876138.jpg

En vissiin osaa lainkaan ottaa kuvia, kun saan aina noin vääristyneen värisiä otoksia... Mutta emme antane sen häiritä. Ruskean hahtuvalangan kummitytön äiti oli ostanut Hailuotolaisesta Luovon Puojista (jolla on myös nettisivut ja verkkokauppa, josta tuota lankaa myös saa tilattua). Ihanan paksua ja pehmoista sekä vahvaa muihin hahtuviin verrattuna - sanoo hän, joka on kokeillut peräti kahta erilaista. Näistä kahdesta toista on käytetty raitalankana. Sitä sai laittaa kolme säiettä, jotta oli yhtä paksua, kuin hailuotolainen kahdella säikeellä. Ja ainakin noita kahta lankaa verrattuna Luovon Puojin langan etu oli myös se, ettei se haissut pahalle :) Ohje on netistä, mutta koska siinä luki, ettei saa linkittää, niin siksi en sitä teekään. Mutta varmaan löytyy googlettamalla "Fern & Faerie ilmainen villavaippahousujen neuleohje".

Kummitytön isä nimesi tuon alienvaipaksi ja aikoi virittää lahkeen suihin pingispallot silmämuniksi ja lähteä säikyttelemään ihmisiä vaippa päässään. Omaakin avosiippani pärskähteli aina nuo pöksyt nähdessään. Mutta uusi omistaja tykkäsi (ainakin äitinsä, ei se kolmikuinen niin kamalasti osannut kommentoida :) ) ja olivat sopivan kokoiset.