Urheilu-uutisia lukuunottamatta blogini jutut ovat pitkän aikaa olleet käsityöpainoitteisia, vaikka idea oli alunperin kirjoitella tänne myös jotain ihan muuta. Joten tässä jonkinlainen päivitys viime viikkojen tapahtumista, olkaa niin hyvät.

Töissä/opparin teossa alkoi tänään neljäs viikko. Kohta on siis työsuhde puolessa. Ja mitä olen saanut aikaan...en oikein mitään näkyvää, vaikka koko ajan olen jotain tehnyt. Eipä se niin konkreettista alkuvaiheessa voi ollakaan. Mutta jahka saan materiaaleja (esim. vastaukset postittamaani kyselyyn), niin pääsen kunnolla ahkeroimaan ja laskemaan järven kuormituksia. Ja huhtikuun lopulla järjestän yleisötilaisuuden, jossa järven ranta-asukkaiden kanssa yhdessä pohdimme keinoja kuormituksen vähentämiseen. Kuulostaa periaatteessa pelottavalta moinen yleisötilaisuus. Mutta toisaalta olen siitä innoissani, sillä sitä kautta tulee takuulla opittua uutta ja ainakin saan hyvää kokemusta. Enkä epäile sen ainakaan laskevan opparin arvosanaa :) Muutenkin olen tykännyt Ympäristökeskuksesta työpaikkana. Liukuva työaika on kyllä hyvä keksintö, ei tarvitse aamuisin niin tuijotella kelloa. Työkaverit on mukavia juu. Ja olenpa jo osallistunut työpaikan juhliinkin. 17.3. nimittäin vietettiin jotain tyyliin ympäristöhallinnon vuosipäivää. Ihan kivat juhlat, tosin oletan pikkujoulujen olevan hyvin paljon railakkaammat.

Pääsiäinenkin tuntui nyt pitkältä, kun on jo muka tottunut lyhyisiin viikonloppuihin. Ehtihän noita ollakin ennen pääsiäistä kokonaista kaksi kappaletta. Olin Raahessa koko pääsiäisen. Käytiin mm. pilkillä, josta todistusaineistoa tulee tässä:
1402620.jpg
Kuvassa on myös kala. Ensimmäinen saaliini tämän vuoden puolella. Kala oli kyllä syönnillään, välillä ei tarvinnut edes toukkaa koukun nokkaan ja silti tärppäsi. Jari myös uhkasi ottaa minulta koukunkin pois, koska sain sen mielestä liikaa kalaa...

Lisäksi käytiin eilen asuntoesittelyssä. Se kämppä oli kyllä oikein kiva, niin minun kuin maksajankin mielestä. Eikä kalliskaan... MUTTA: putkiremppa on tulossa. Se saattaa olla pahimmillaan hemmetin kallis. Hinnat vaihtelee paljon, joten toivotaan, että tässä tapauksessa hinta ei olisi kovin suuri. Huomennapa tuosta pitäisi kuulua jonkinlaista kustannusarviota. Jännittää...

Illat tuntuu kyllä lyhyiltä töiden jälkeen, eipä paljoa ehdi mitään puuhailemaan. Nytkin tuolla tiskit odottavat tiskaajaa ja liinavaatteet vaihtajaa. Joten tämä saa riittää minun kuuluilemisista tältä erää.