Olen tässä jo pitemmän aikaa harkinnut uusien suksien ostamista, samoin kävelysauvat ovat olleet ostoslistalla. Jossain vaiheessa tuo suksi-innostus vähän laantui...esim. viime lauantaina Prismassa käydessämme ei kiinnostanut yhtään ostaa suksia. Mutta ehkä se oli vain hyvä, tuskin ne olisivat olleet kovin hyviä... Prismassa käynnin jälkeen mentiin kiinalaiseen syömään, buffettiinpa tietenkin... Tuo ko. kiinalainen sijaitsee erään kaupan yhteydessä ja sieltä poistuessamme huomattiin aulassa ilmainen rasvaprosentin mittaus... Käveltiin siis suoraan ruokapöydästä, masut ihan pullollaan, mittaamaan rasvaprosenttia... Kuulemma täysi vatsa nostaa mittaustulosta hieman...mutta siitä huolimatta en osannut odottaa ihan niin isoja lukemia... Arvatkaapa vaan, oliko huono omatunto loppupäivän. Ruokakin tuntui jumittuneen mahaan eikä meinannut sulaa millään...

Samaisena iltana sitten juttelin kaverini kanssa. Hän oli ostanut sukset urheiluliikkeestä. Itse kun olin aiemmin vakaasti harkinnut vain markettisuksia... Seuraavana päivänä ihana auringonpaiste nosti suksi-innostuksen taas korkealle, mutta koska oli sunnuntai, en voinut suin päin rynnätä suksikaupoille. Sen sijaan katselin netistä eri liikkeiden tarjouksia ja Intersportissa näytti olevan tarjolla aika edullinen paketti (en kehdannut enää ajatellakaan markettisuksia...). Into ei laantunut tämän päivän aamuun mennessä, joten suuntasin matkan kohti Intersportia. Mainoksessa näkemääni pakettia en kuitenkaan ostanut, koska myyjä totesi niiden olevan liian löysät. Mutta toisen suksipaketin ostin kyllä, hieman kalliimmaan, mutta varmasti laadukkaan. Ylihuomenna sitten käyn sukseni hakemassa, jätin ne näet sinne voideltavaksi. Toivottavasti vaan edes nämä vähäiset lumet pysyisivät maassa, jotta pääsisi myös käyttämään suksia.

Ostin sitten samaan syssyyn ne kävelysauvatkin. Anttilassa oli tarjous, 11,95€. Edulliset juu ja Exelin sauvat eli ihan hyvät varmasti. Eli näillä eväillä tehostetaan meikäläisen liikunnan harrastamista. Liikunnan määrähän on tähänkin mennessä ollut ihan kohtalainen, eikä määrä luultavasti tule paljoa nousemaan. Mutta liikkumiseni ei ole ollut tarpeeksi tehokasta, tästä eteenpäin toivottavasti on. Eli jospa rasvaprosentti lähtisi laskuun ja lihasta tulisi tilalle. Painoa ei varsinaisesti tarvisi pudottaa, tosin ei se vaarallistakaan olisi...sitä kun on tullut joku kilo lisää ihan viime aikoinakin. Hii, oon kyllä ihan mielissäni ja tekis mieli lähteä heti testaamaan kävelysauvoja... Ja toisaalta odotan myös kevättä, sillä aion kaivaa pitkästä aikaa rullaluistimet käyttöön. Ehkä tästä vielä hyvä tulee eikä kovin lihava :)