Hei vain ja tervetuloa minun blogi vol. 2:een! Ihka uusi blogin pitäjä en siis ole, mutta aiempi blogini jäi usein paitsioon eli päivityksiä tuli harvakseltaan… Syynä ei tietenkään ollut se, ettenkö tykkäisi pitää blogia. Vaan se oli useiden asioiden summa, jota on turha käydä tässä pohtimaan. Entinen blogiressukkani jääkööt leijumaan bittiavaruuteen – en halua sitä poistaa, mutta en jatkaakaan. Joten aloitan uudelta pohjalta ja toivon mukaan paremmalla menestyksellä.

Mikäli tänne sattuu eksymään joku tuntematonkin, kerrottakoon hänelle jotain itsestäni (ja toki tututkin saa tämän lukea, ehkäpä minusta paljastuu teille jotain uutta…). Olen vuosimallia -85, horoskoopiltani härkä. Fyysinen sijaintini vaihtelee akselilla Oulu(opiskelukaupunki)-Raahe(tuleva kotikaupunkini)-Rantsila(kotikuntani, jossa olen virallisesti kirjoilla). Opiskelen siis Oulun seudun AMK:ssa maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmassa. Ja Ympäristönhoidon suuntautumisvaihtoehdossa, nimenomaan. Maataloudesta en niinkään ole kiinnostunut, vaikkei meidän ruokamme tuottajia voi olla arvostamattakaan. Olisinpa kai voinut kouluni paremminkin valita, mutta toisaalta en tiedä, mihin muualle olisin sitten mennyt… Loppusuorallahan tuo koulu jo on, opparin kimppuun käyn pikimmiten. Kesällä harjoittelen ja syksyllä teen opparin loppuun ja valmistun kohtaamaan upean urani kortistosta sossun luukulle.

Tykkäisin tällä blogillani esitellä jotain väkertämiäni käsitöitä, joita tulee tehtyä lähinnä neuloen. Tosin eipä niissä suuremmin esittelemistä ole, joten ne eivät riittäne kokonaisen blogin sisällöksi. Mutta vaikkakin saavutukseni sillä saralla ovat vain sukka- ja lapaslinjaa, niin voipi silti olla, että tuon niitä tänne esille mahdollisuuksien mukaan… Omaa digikameraa ei ole, mutta ehkäpä parempi puoliskoni silloin tällöin lainaa omaansa, jotta voin tekeleitäni ikuistaa. Käsityöjuttujen lisäksi täytyy blogilla tietysti olla jotain muutakin sisältöä. Nähtäväksi jää, mitä se sitten on…

Ehkäpä tästä tulee loppujen lopuksi samanlainen höpönlöpöblogi, kuin edellisestäkin. Erotuksena toivottavasti se, että tätä edes päivittäisin. Lapsena, kun aloin pitämään päiväkirjaa, innostus yleensä laantui nopeasti. Sen sijaan kirjeenvaihdosta olen aina tykännyt. Toisaaltahan sekin on vähän niin kuin päiväkirjan pitämistä, mutta erotuksena se, että se ”päiväkirja” vastasi sinulle. Tämän vuoksi vertaisin blogia ennemminkin kirjeenvaihtoon kuin päiväkirjan pitämiseen. Tätä kautta kun voi saada kommentteja ja toivottavasti saankin. Edellisen blogin ongelma oli myös se, ettei sillä ollut lukijoita. En viitsinyt jakaa osoitetta kovin monille tutuille ja tuskin tämänkään blogin osoite leviää kovin laajalle tuttavapiiriini. Koska vaikka itse olen eräänlainen kyylä, en silti halua itse tulla kyylätyksi :) Sen sijaan haluaisin blogiystäviä…mutta ei ole hajuakaan, miten niitä hankitaan… Kaipa pitää lähtä mielenkiintoisiin blogeihin mainostelemaan, että käykää lukemassa minun höpönlöpönblogiani…

Nyt päätän tämän uuden blogini esipuheen toivottamalla onnea itselleni blogittamiseen (vai mitähän verbiä siitä käytetäänkään…) ja ennen kaikkea toivottamalla kaikki uudet ja vanhat kävijät tervetulleiksi!