Olipa kerran klassinen ongelma: juhlat tulossa, mitä panisin päälle? Etenkin kun se ryökäleen bolerokaan ei tohtinut onnistua, muutoin olisin voinut laittaa sen. Löytyipä sitten komeron perukoilta tällainen vanha riekale:

Äiti on joskus pakottanut minut ostamaan tuon, maksoi vissiin 5€. Alunperin tuo oli umpinainen, mutta olen tuunannut sitä jo aiemmin leikkaamalla keskeltä halki. Ja ompelemalla saumat ja voi kuinka rumasti:

Että hyihyi, ei tuota voi pitää eikä varsinkaan juhliin laittaa. Ja mitään muuta vaihtoehtoakaan ei ole. Mutta sitten välähti ja päätin, notta kyllä minä tästä vielä paidan teen. Ja mars kangaskauppaan. Sieltäpä tarttui mukaan pitsinauhaa ja rintsikan hakaset :) No ei sentääs, käytetäänhän niitä muuhunkin, mutta samanlaiset kuin rintsikoissa kuitenkin :) Ja näin sitten tein:

Eli ompelin pitsinauhat tuon ruman sauman päälle. Käsin ähelsin, kuvassa saattaa pistot hieman erottua, mutta ei ne oikeasti näy laisinkaan. Samoin kuin tuo pitsikin on livenä melkosen huomaamaton. Ja liivinhakanen sitten, jotta saa paitaa vähän kiinnikin:

Jopas huono kuva. Ja tuosta nyt olis voinut saada nätimmänkin. Mutta: kuva on makrokuva, joten livenä ei tollaset töröttävät langat juuri erotu.

Ja näin minulla oli edes jotain päälle pantavaa häihin. Ja lisäksi laitoin mekon :D Ei tuosta tosiaan mikään lempipaita vieläkään tullut, mutta eihän tuota tiiä, vaikka joskus vielä tulis pidettyä. Tai jos ei, niin kehtaapa paremmin viiä kirpparille, kun on vähän siistitty.