Kuten aiemmin kerroin, kunnostauduin asiakkaspalautteiden saralla. Marimekolta etenkin odottelin korvausta, koska lähetin rikkoutuneen pyyhkeen sinne. Eilen se oli viimein tullut ja äitin värväsin avaamaan sen, jostain syystä siis olin laittanut kotikodin osoitteen siihen. Paketissa oli ollut samanlainen pyyhe, jonka sinne palautin ja viivästyneen vastauksen vuoksi myös patakinnas. Ihan kohtuullinen korvaus siis. Mutta: eilen napsahti toisestakin Marimekon pyyhkeestä ripustuslenkki poikki. Mahtavaa portugalilaista laatua. En taida jaksaa silti palauttaa toistakin pyyhettä. Parempi kai ommella itse se lenkki takaisin, muuten saa näemmä harva se viikko olla palauttelemassa niitä.

Intersportilta ei ole kuulunut mitään. Empä varsinaisesti odottanutkaan. Varmaan huonommin saakin korvausta, jos valittaa huonosta työstä/palvelusta. Sellainen palaute pitäisi antaa siinä tilanteessa, muutenhan sen todenperäisyyttä ei oikein voi varmistaa.

Opparin ohjauksen tasostakin "reklamoin" ja sekin on sitä myöten parantunut. Kaipa ohjaajalla oli välillä huonompia hetkiä, niitähän on kaikilla. Nyt se on ollut taas ihan mukava setä. Onkohan se käynyt lukemassa tätä blogia ja sen vuoksi parantanut käytöstään =D Torstaina oli se yleisötilaisuus oppariin liittyen. Ja hyvin meni! Etukäteenhän se jännitti aika lailla, mutta enin jännitys laukesi, kun näki minkälaista porukkaa sinne paikalle raahautui. Lupsakoita mummoja ja pappoja vain. Kesällähän mun pitää käydä vielä siellä työni kohteena oleella järvellä. Käyn jokaisessa mökissä, jossa vain on asukkaat paikalla ja koitan muka neuvoa niille jotain. Kun mummot ja papat kuulivat siitä, niin olivat ihan innoissaan. Aikoivat uittaa ja saunottaa ja näyttää kalasaaliita ja mitähän vielä. Matalampi kynnys nyt kyllä lähteäkin sinne, kun tietää millasta porukkaa siellä on vastassa :)

Mutta nytpäs lähden syömään ja sitten iltapäivällä kaverin kanssa museoon. Mulla on "viimeinen poikamiesviikonloppu" ja pitäähän se viettää railakkaasti. Hahhah.